Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Toving for hånd

Da har jeg prøvd noe nytt! Å tove votter for hånd! En ting kunne jeg iallfall konstatere etter første forsøket med mine røde spøkelsesvotter (da de ikke ble så monsterskumle), var at hendene ble iallfall "gulle rein".

 

IMG_6245_1

 

Vottene krympet da litt, men det var ikke rare greiene egentlig. Likevel, det var mitt første forsøk, og de krympet vel egentlig nok i forhold hvor stor de skulle være. Tror de skal passe jenta som nå skal få disse. De ble nemlig for store til hun de var tiltenkt. Dermed måtte jeg strikke noen nye... Da jeg tovet disse brukte jeg et tips fra ei på Norsk Strikkeforum: Bruke et fat varmt vann med grønnsåpe og et fat kaldt vann som det veksles mellom. Genialt! Funket som bare rakkeren! TAKKER!

 

IMG_6244_1

 

De nye vottene ble rosa med hjerter på. Nå er jeg ikke akkurat så flink med størrelser i votter til barn, så nå håper jeg på at de ble rett. Fem og to år... Krysser fingrene. Jeg trøster meg med at de kan strekkes litt om de bløtes i vann hvis de er litt små. Det nye tipset om toving var nemlig litt effektiv...

Med det var altså nissens "bestilling" unnagjort. :)

 

2009-12-01

Del

Kommentarer  

0 #1 mono 13-12-2009 19:11
Vottene ble jo knallfine!! Supersøte små monster! =)
Også så kjekt at tipset funket for deg, også! =)
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode