Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Kjolesko til dåpsantrekket - og litt annet dall...

Jeg var ute og travet på Cubus en kjapp tur mens Margrethe sov og pappaen "satt vakt", da jeg datt over dette flotte antrekket. Tenkte da spesielt på dåpsdagen 3.januar. Om ikke det så har vi jo jula også. Men... da var det hva man skulle ha på bena. Da slo tanken meg : strikke kjolesko i varmt garn. Da kom utfordringen å finne rette garnfargen... DET var ikke lett.

 

IMG_6337_1 IMG_6338_1

 

Jeg endte til slutt opp med både lilla og rosa. Rosafargen ble litt for frisk, mens den lilla var såpass dus at den smelter inn i antrekket. Tror derfor jeg valgte rett med å strikke i lilla...

 

IMG_6340_1

 

Knappene er ikke på ennå, men de ble riktig så fine. Enkle og nette. Måtte strikke en prøvesko før jeg fikk tilpasset de rett.

 

IMG_6347-2_1

 

Og såklart klarer man ikke gå forbi knappehylla uten å kjøpe med seg noen...

 

IMG_6352_1

 

Tenker å bruke de lilla blomsterknappene siden de ikke hadde roseknoppene i rette fargen. De hadde jo passet aller best til skoene, men når der ikke fins så fins der ikke :) På bildet er et lite utvalg av sortene jeg endte opp med i fangsten denne gangen.

 

IMG_6329_1

 

Ellers ser "arbeidsbordet" mitt slik ut for tiden. Vottene er ferdige, en inneselebukse på pinnene med samme mønster som fra hentesettet (strikkes av opprekk fra en påbegynt barnegenser), kjoleskoene, modelldukken som prøvekanin, min gamle sangbok slik at jeg får frisket opp i barnesangene (flaut at det står helt stilt når jeg prøver å synge til Margrethe) og videokameraet lett tilgjengelig... Slik ser altså divankanten ut i stua; vugga på sia, godstolen min, og vippestolen til Margrethe som nærmeste naboer. Det går radelig sakte med en baby i huset, men det kan jo skje at der strikkes noen masker på dagtid. Det er vel heller kveldstid jeg får gjort litt. Om jeg rekker det skal jeg strikke to par votter til som skal toves. Rekker jeg det ikke før jul så er det ikke krise.

 

2009-12-14

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode