Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Lenge siden sist...

Plutselig var jula over og et nytt år kom snikende i kalenderen. Tida den flyger og Margrethe er tilogmed snart tre måneder. Jøye meg!

 

IMG_6655_trim_1 

 

Det har skjedd litt av hvert siden sist. Her om dagen satt jeg og talte hvor mange votter jeg har strikket i løpet av disse fire siste månedene, og da kom jeg frem til 8 par votter -16 votter!!! Et av de var til min mann med dobbelstrikk (ull utenpå, bomull inni). De andre 6 ble tovet for hånd. Men tenk at de rosa vottene jeg la ut her på bloggen like før jul ble stjålet fra postkassen til mottakeren! Hadde jeg levert dem på døra hadde de kommet frem, men hvem skulle tro at den lille myke pakken i en liten pose skulle frarøves postkassen som atpåtil henger på husveggen! Skikkelig trist. Men "spøken" hadde ikke vært den samme om jeg hadde levert pakken på døra.. Likevel så håper jeg vottene er kommet i bruk og ikke bare ligger henslengt i en grøft fordi de ikke var av verdi.

 

IMG_6660_1

 

Jeg har iallfall strikket nye. Følte jeg måtte det da de var ment som en takk for alle barneklærne jeg fikk av en tidligere kollega, bare at denne gangen måtte jeg avsløre spøken. Jeg stusset nemlig på at jeg ikke hadde hørt noe om vottene etter jul. Denne gangen spurte jeg hva jentene hennes ville hatt på vottene. "Monster!" såklart! ;) Vottene ble tovet i kveld og ligger nå og tørker på baderomsgulvet.

 

IMG_6662_1

 

De grønne vottene til tremenningen min er også ferdige. Jeg rakk ikke gjør de ferdige før jul. De er en takk for alle barneklærne og ullundertøyet jeg har arvet fra hennes barn. Så da kommer det et monster og et hjerte deres vei. :) Og ettersom jeg da ble fri for strikking tenkte jeg å prøve disse monsterbuksene som er så videlig omtalt på nettet...

 

IMG_6667_1

 

Ellers må jeg si at vi har funnet bilde til den nakne stueveggen. Det tok oss da bare rundt 4 år... men så lå det nå og ventet på oss på Møbelringen. :)

 

IMG_6666_1 IMG_6671_1

 

Varmepumpe har det også blitt. Den kom påplass like før jul, og har vært helt fantastisk nydelig å få i hus! Oljekaminen er nå slått av og vi nyter en ny type varme i leiligheta. Herlig!

 

2010-01-13

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode