Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Familiefotografering

Dette hører til sjeldenhetene, men vi måtte ordne et pent fødsels-bilde til avisa. Litt sent, men dog. Da var det ikke annet å gjøre enn å stille opp på et bilde. Sønsdags ettermiddag ble det rigget til i stua, og vi satte i gang. Mamma måtte hentes ned for å få tulla til å smile. Litt vanskelig å smile selv hvor mye man tuller med henne uten at hun ser ansikt. Det ble iallfall gjort en fantastisk jobb fra en tullete Bestemor som lurer ut smil på null komma niks. Det er verre med å få det til å klaffe med oss andre... ;)

 

IMG_6834_trim_LR_1

 

Det ble et fint resultat. Ikke riktig bildet som ble sendt til avisene. Knut Ole sitter med hånda på fernkontrollen slik at bildene ble knipset. Kjekke saker. Teknofil familie... har det meste. Jeg fikk også lurt meg til et mor-datter-bilde. Blinkskudd! Mora var jo også akseptabel på bildet... Hehe.

 

IMG_6856_trim_1

 

Jeg ser jo faktisk litt brun ut på bildet! Selv om det bare er en bivirkning fra lysbehandlingen på UNN eller bare eksemrødheten, så er det kjekt med litt farge på kroppen. På bildet over vises værendringene med røde og doble øyenlokker. Mandag var det faktisk så ille at de sendte meg til lege på Lysavdelingen på UNN. Godt å vite at jeg er i gode hender hos de smilende solene av noen sykepleiere på UNN. Det var forresten stormen Ask som kom over Nord-Norge tirsdag ettermddag, som ble varslet. Og det var før det kom stormvarsel på TV. Ikke verst! Kanskje metrolog er mitt naturlige yrke... ;) Jeg prøver ikke å ta meg nær av denne farskens eksemen, selv om det er som om huden brenner til tider. Øynene er det verste. Likevel, jeg prøver. Det hjelper litt at Margrethe krever sitt. Og når hun sover er det litt husarbeid eller strikkepinnene som hjelper meg videre. Jeg håper bare med hele hjertet at hun slipper den arven etter meg. Eksem er en konstant plage! Forresen første gangen Margrethe har på seg dette settet, og fargene var bare så nydelige på henne. Må se om jeg ikke kan strikke noe med den fargekombinasjonen.

 

IMG_6862_1

 

Margrethe og Celia dukken. Det er ikke store forskjellen nå. Margrethe har akkurat passert henne i lengde, like over 3 mnd gammel. Måtte ta dette bildet som en dokumentasjon på det. Bildet kan bli litt morro for henne å se senere - om jeg ennå har dukken da. Det regner jeg med. Hun er en veldig flott prøvedukke! :)

 

2010-01-28

Del

Kommentarer  

0 #1 Tante 29-01-2010 09:45
Koselig bilder av dere. Onkel hilser også.
Klem
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode