Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

OL og diverse

Nå er det en stund siden sist oppdatering, så jeg må vel få ut noen velskrevne ord...

 

IMG_6961_1

 

Hva skjer da? Fint lite! Like greit når det kryper ned mot 15 minusgrader ute. Litt synd også siden det er et slikt nydelig vintervær. Trilleturer blir det ikke noe av når det er så kaldt. Det blir litt i kaldeste laget for oss begge, selv hvor stas det er å være ute og høre hvor snøen bråker under skosålene. 

 

IMG_6995_1 IMG_6996_1

 

Kaldt ja! Baderomsvinduet vårt hadde is på innsiden her om dagen! Vi har lagt skumgummi for å isolere stelleplassen til Margrethe og for at hun ikke skal slå hendene sine i vinduskarmen når hun blir ivrig på stellebordet. Denne skumgummien hadde froset fast i vinduet, og det var ikke annet enn å rive den forsiktig av da kvelden kom. Det må vekk hele tiden slik at vinduet ikke ødelegges i kulda. Isen hadde så klart tint godt før jeg rakk å komme med kamera. Vi har det nemlig fremdeles varmt på badet, men bak isolasjonen i vinduet blir det tydeligvis litt ekstremt...

Dessverre er eksemen tilbake - igjen. Selv etter 5 intense uker på solbehandling på UNN. Det er nok dette knakende kaldværet som har gjort sitt. Spesielt når det har gått slavisk jo-jo mellom 0 og -15 en stund. Det tar på! Særlig når hendene ser verre ut én uke etter avsluttet behandling enn da jeg startet. Øynene har - bank i bordet - holdt seg, selv om jeg i dag har fått denne naturlige karakteristiske øyenskyggen tilbake...

 

IMG_6979_1

 

Trøsten er å kunne strikke litt å få tankene over på noe annet. Nå som OL går på TV blir det også lange kvelder foran TVen. Litt tid for meg selv når Margrethe er i seng. Curlig er da favoritten! Heia Norge! Utrolig tøft av laget å ha på disse uvanlige kule hoffnarrbuksene! All respekt til dem! Kongen fikk i dag overrekt et par bukser i forsinket bursdagsgave. Og da må jeg si det hadde vært så utrolig bra om Kongen hadde brukt disse i morgen under kampen! Kjempestjerne i boka fra meg i såfall :)

 

IMG_6988_1

 

På pinnene for tiden er litt av hvert. Hovedprioritert er et nytt hentesett i hvit. Buksen ble ferdig i går, så her går det unna.

 

IMG_7191_1

 

I dag måtte jeg rekke opp igjen på Elisabeth Zimmermanjakken til Margrethe. Jeg la opp maskene for et par uker siden, men mistet futten. Abeidet var ikke kommet lengere enn at jeg nok en gang hadde glemt knapphullene. Det er ikke nevnt før litt lengere ned i oppskriften. Jaja, glemte det sist også. Så med babycalleren på stuebordet, kaldt i vannflaska og nystekte cookies som Knut Ole har laget, er OL- og strikkeposituren klar.

 

HEIA NORGE!!!

 

2010-02-24

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode