Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Siden sist...

Bloggen har blitt stående en stund. Mest fordi jeg har hatt lite tilgang til pcen, noe fordi jeg ellers er opptatt med baby og husarbeid. Likevel, her er en liten oppsummering.

 

DSC00244_1

 

Vi har en liten tulle som sliter med å falle i søvn på dagtid. Det hjelper da å komme seg ut og trille. De siste ukene har det vært kjempevær for akkurat dette. En av dagene fikk jeg sove lenge (takker min mann som sto opp med jenta rundt kl 7 en søndags morgen), og da jeg sto opp i 9 tida var det ei lita snupp som var veldig trøtt, men klarte ikke legge seg. Da var det bare å vaske søvnen ut av fjeset, kle på seg og komme seg ut. Det var nydelig sol ute, puddersnø og noen få minus. Hun sovnet på tur ut av døra med vogna og Knut Ole lagde derfor frokost til meg ute. Slik at jeg hadde krefter til å skuffe snøen på gårdsplassen ;) Det var iallfall omtanke i hver agurk på skiva. Godt var det, og helt nydelig å spise ute!

 

DSC00246_1

 

Det var såpass snø ute at fuglehuset hadde kledd seg i nissetopplue. Disse tidlig marsukene ble det litt snømåking. Jeg har faktisk vært ute ofte og skuffet snø. Har rett og slett tatt det som trim! Bragden kan måles i snø på plenen... kjempedeponi av snø!

 

IMG_7334_1

 

Et av mine hentesett ble ferdig og sendt til Trondheim. Mammaen til ei lita tulle som snart ventes til verden som hadde bestilt dette. Perlestrikk fremfor vaffelmønster. Ble en ny vri. Må faktisk se om jeg finner flere av disse hjerteknappene, for nå er jeg fri.

 

IMG_7466_1

 

Det strikkes og strikkes på Elisabeth Zimmermann jakken. Armene må jeg strikke lengere. Derfor har jeg ikke sydd helt ned til ermet. Dessuten ble de litt vide i ermekantene, så jeg skal felle inn noen masker før rillestrikket. Det tar sin tid med all hullmønsteret. Men slik er det når den bare strikkes på kveldstid mellom legging, husarbeid og annen egen kvalitetstid. Håpet er å bli ferdig før påske.

 

IMG_7503_1

 

Jeg har alltid hatt lyst å prøve å lage maskemarkører/strikkemarkører. Falt for fristelsen for å starte da jeg så disse flotte mønsterperlene på Libris her om dagen. Da måtte jeg jo kjøpe klemmere og elastisk trå. De er en bursdagsgave til en kjær venninne. Hun er bitt av strikkebasillen, så da må vi vel holde liv i den ;)

 

IMG_7461_1

 

Og så har jeg et prosjekt hvor jeg har fått 26 nøster garn av gubben! Vi har lagt litt hoder sammen for et lite prosjekt. Han prøver å fikse mammas gamle symaskin (han har nesten klart det, men måtte ta en pause for å ikke bli helt tullerusk av all prøvingen og feilingen). Jeg skal lage "tekstilstoff". Mer vil jeg ikke si. Følg med på prosjektlinken i margen ;) Vi er fryktelig spente på dette selv. Prøvelappene har blitt testet, så nå skal jeg kjøre opp strikkemaskinen igjen. Spennende! Kribler i utolmodighetståa.. ;)

 

2010-03-26

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode