Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Bursdag i huset

I går ble perlemora vår hele 1 år! Så utrolig deilig, men samtidig rart å ha en 1-åring i huset! Mest av alt alle tankene man gjør seg om selve dagen for ett år siden.

 

IMG_5964_1

 

Ved en tilfeldighet ble Margrethe og jeg sittende i sofaen og se på bilder på mobilen akkurat i går. Hun er blitt så opptatt av bilder av seg selv, spesielt på mobilen siden der alltid er et bakgrunnsbilde av henne. Hun fryder seg over å se! I det jeg scrollet videre på mobilen, strømmet gode minner om det første møtet. Babybildene fra sykehuset kom frem… Lukten av baby, klærne som er pakket bort og man nesten ikke husker, besøket på fødeavdelingen, gratulasjonene, hjemkomsten og ikke minst følelsen av å være ferske foreldre…

 

IMG_4090_1

 

På denne tiden i fjor kom frosten, og vi hadde en helt nydelig høst/tidlig vinter. I år kom snøen dalende. Hvit og flott ute! Nydelig vinterdag. Hvor koselig er det ikke å dokumentere nettopp slik dagen så ut? 

 

IMG_0153_1

2009 – fra barsel på UNN. Jeg fikk ikke inn de nydelige høstbildene fra videokameraet fra dagen vi reiste hjem.

 

IMG_6076_1

2010 – Dessverre tatt senere på ettermiddagen da det snødde ganske så tett. Bildet er tatt ut av stua i full fart idet det var et lite opphold. Eller som jeg heller skal innrømme, at jeg ikke tenkte tanken på å sette været på “film”. MEN det var en nydelig vinterdag - og jeg har lært til neste gang. :)

 

IMG_6071_1 IMG_6073_1

Pakkene ble pakket kvelden før. Noen små dyr og en spillesak.

 

 

IMG_6075_1

Pakkeåpning på morgenkvisten. Ikke så lett å skjønne at det er noe under papiret, men det gikk seg til. Papiret ble opprevet etterpå vel og merke.

 

IMG_6097_1

Spillesaken falt i smak! Jenta har lekt DJ i to dager alt. Morro med trykkesaker.

 

Selve feiringen av dagen skjer til helga med litt kaffe og kake. Da blir det kake med lys og en bursdagstrudelutt med familien. Heldigvis kan vi puste ut ennå en stund før det må barnebursdager til…

Del

Kommentarer  

0 #1 Gunn Elin 22-10-2010 08:41
Herlige bilder :-)
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode