Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Nøstebarngarn

IMG_8028_4_1

 

Jeg kjøpte mine første bunter med garn fra Nøstebarn for noen uker siden, og startet opp med Nøstebarntrøya like etterpå. Ennå er jeg ikke venn med garnet!

 

Beklager Nøstebarn! Dere har ikke vunnet mitt hjerte – ennå iallfall. Det bare er noe med det. Jeg strikker jevnt, men resultatet blir som om jeg skulle ha strikket på fly med turbulens!!! (Det gjorde jeg nemlig da jeg la opp trøya på vei til Oslo – og måtte rekke opp noen rader da flyturen roet seg…). Rillestrikken vil ikke se jevnt ut, og det virker litt grovt og hardt…

 

IMG_8005_4_1

 

OK, innrømmer at jeg ikke rakk å skylle opp denne lille saken før den i all hast ble sendt med skyss til Alta. Hun skal iallfall gjøre dette selv og formidle tilbake om resultatet.

 

Oppskriften var temmelig rar også. Aldri har jeg hørt at det brukes samme antall oppleggsmasker for størrelse nyfødt som for str 10 år!!! Forskjellen er pinnetykkelsen og hvor lang du strikker plagget! Ok, greit – den er tøyelig men det får være grenser for store maskehull og lengde som skal kompansere for bredden. Nei, denne har virkelig ikke satt fine spor hos meg selv hvor populær denne trøya er. Det bare er noe med den… Kanskje må jeg få mer erfaring, evt strikke med større pinner… Kjære vene!

 

Men først og fremst er det litt kjipt å måtte nøste seg opp et nøste for å starte å strikke – om man ikke i latskap legger det over diagonalen på en pute for ekstra “holdehjelp”. Latskapen lenge leve – mer tid til selve strikkingen.

 

IMG_8073_3_1

 

Nei, vi ble ikke venner. Rillestrikk funker derimot fint! Det vises ikke akkurat her. Her ser dere omslagsjakken.

 

Så får vi se i fremtiden – når jeg er ferdig med alle disse prosjektene jeg er spurt om å strikke i dette garnet, om vennskapet blir bedre. Tvi tvi.

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode