Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Flere prosjekter

Endelig er jeg i gang med prosjekt kåpe til snuppa. Den har jeg gått og gledet meg til lenge. Hun må jo også prioriteres i denne strikkekøen som samler seg opp.

 

IMG_9400_1

 

Garnet ble kjøpt inn på forrige strikkekafé på Bundingen (Jekta). Jeg følte meg klar for litt mer kreativitet - igjen. Prøvelappen ble til tidligere denna uka, og er allerede vasket litt forsiktig i maskin for å se resultatet på garnet. Førsteinntrykket så ok ut, så da satt jeg i gang…

 

IMG_9463_1

 

Jeg kombinerer litt fra to gamle oppskrifter jeg fant på nett for mange år siden. Orginalgarnet har jeg ikke, men med litt hjelp fra Hege på Bundingen kom vi frem til Tove to-tråds ullgarn fra Sandnesgarn som testgarn. Dermed måtte kladdeboka til pers sammen med kalkulatoren. Jeg har ingen særlig erfaring med Tove, så dette blir ekstra spennende. ALT nytt! Ah, glede i sjela med strikketøy på kveldstid. Det setter ro i kropp og sinn.

 

IMG_9460_1 

 

I dag ble også omslagsjakken ferdig. Den skal få en liten oppskylding før kvelden er over. DA er jeg spent på hvordan dette garnet blir, og jeg må si jeg håper på bedring. Når dette garnet blir så skrytt av for sin mykhet, så var ikke akkurat førsteinntrykket med på å sette meg i samme jubel.

 

IMG_9461_1

 

I oppskriften til Nøstebarn står det at man kan hekle en fastmaskekant rundt. Det gjorde ikke jeg. Grunnen var to HELE opprekkinger og mye kludder i starten for hver ny motivasjon… Jeg ble bare ikke fornøyd og konkluderte med at det trengte da ikke være sånn heller. Strikkekantene var pene i seg selv, så jeg lot den være med det.

 

Riktig god helg folkens!

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode