Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Storbestilling – andre forsendelse

Da var neste pakke klar til å sendes til ny-prinsessa i Alta: Uggbooties og djevellue.

 

IMG_9551_2_1

 

Denne gangen har jeg klart en liten aldri så liten milepæl! Jeg har strikket mine første “sokker”! Min tremenning kom med link til Gustav og Berta med ønske om slike uggs til babyen, treåringen og seg selv. SKREKK OG GRU! Jeg kan IKKE slikt strikkeverk, men gurimalla de var flotte! Det hele startet med at jeg falt pladask og bestilte et par uggs til lillesnuppa fra Gustav og Berta. Fantastisk arbeide! Anbefales på det varmeste! Jeg har søkt på nettet, sett på blogger og bilder, og raidet Ravelry… Veldig mange varianter å oppdrive. Motet kom her i helga og det resulterte i to par. Fant nemlig en oppskrift i “Myk start” som lignet veldig, og tok sjansen med litt vri. Og vips var jeg flau for at jeg ikke hadde prøvd meg på sokker/boots før…

 

IMG_9537_2_1

 

De første syntes jeg kanskje ble små, så jeg lot den ene ligge litt mens jeg la opp litt flere masker til en ny. Denne ble litt stor, så da strikket jeg bare matchende boots til hver av dem og har det ene paret på lur – eller til å se på senere. De minste sendes til Alta, de andre er nok heller i 6-9 mnd stadiet. De er strikket i Sandnes mini Alpaka – samme som hentesettet jeg har blogget om tidligere.

 

IMG_8006_4_1

 

Her er uggsene lillesnuppa fikk i posten for en stund siden. Veldig fornøyd med fargevalget de kom med da jeg lot dem bestemme det litt selv. De har vært veldig godt brukt! MED ANTISKLI! Tusen takk til Gustav og Berta. De har også en fantastisk blogg!!!

 

IMG_9547_2_1

 

Sist men ikke minst djevellua. Denne var også ønskestrikk. Brukte oppskriften fra “Myk start”.

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode