Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

På målstreken

IMG_0669_1

 

Nå er hentesettet i sitt nye hjem. Min barndomsvenninne Elisabeth ønsket denne til sin lille gutt som snart gjør sin ankomst. På bloggen sin Sommerfjøsen har hun lagt ut mange flotte bilder av settet. (Ta en titt på de flotte sytingene hun lager!) Tusen takk, Elisabeth. Jeg håper du får mye glede av settet.

 

IMG_0012_1

 

Endelig er tunikaen ferdigstrikket. For all del, den ble lett og luftig. Nøstebarngarnet skal få den at det er lette plagg, men serlig jevnt blir det ikke med så få maskeantall per 10 cm på det tynne garnet. Bare for erfaringens skyld, så har jeg bestemt at Snuppsi skal få akkurat samme tunika. Ja, i samme garn (men jeg blir å strikke den tettere.) Rett og slett bare for å se hvordan plagget er å ha på, vaske og slitasje fra vanlig bruk. Jeg har ennå ikke endret synet på garnet. Det er grovt tvinnet og hardt. Men nå får vi se hva som skjer når det blir skylt opp og brukt litt.

 

IMG_0013_1

 

Nå valgte jeg å strikke striper helt opp. Jeg tenkte også på bare mørk lilla i bærestykket, men nå ble det slik. Det er kommet et ønske om en liten applikasjon i fronten, og da kommer valgets kvaler om pynten… Veldig mulig det blir noen heklede blomster. Jeg tror nemlig stripene gjør for mye av seg til at jeg kan sy noe motiv på. Og så var det de altfor mange trådene som skal festes… Gleder meg til den dagen jeg lærer å ta med meg trådene uten at det blir stygt på retten. Tips mottas med takk!

 

IMG_0452_1

 

Drister meg tilslutt med et bilde tatt under trådlegging av hentesettet.

Del

Kommentarer  

0 #1 Barbro-Yvonne Ytterstad 04-05-2011 21:32
Du bare tar med deg tråden oppover mens du strikker. Legg det nye garnet over for hver omgang.
Klemmer :-)
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode