Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Ivrig Mariusgenser

Lite har egentlig blitt gjort siden sist. Jeg holder fortsatt på med kåpen til lillesnuppa. Den er sammensydd, men jeg mangler tampen i rygg og ermer. Bilder kommer senere.

 

IMG_0308_1

 

I mangel på annet la jeg opp til en ny Mariusgenser. Denne gangen til nabojenta. Hun og søstra skal ha hver sitt Mariusullsett. Rundstrikket genser og ribbebukse. Det ble en del utregning da jeg igjen har valgt Sisu – et tynnere garn. Akkurat som Mariusgenseren jeg strikket første gangen. Jeg ser også begrensningene ved bruk av Sisu. Jeg må se hvor stor genser jeg kan klare strikke med dette garnet uten at mønsteret ikke strekker til i rundstrikket opp mot halsen. Jeg er litt redd for at den da vil bli for kort mellom ermehull og hals. Men nå får vi se hvor det går. Denne er en 2 års genser. Det andre settet skal være 4-5 år.

 

IMG_0304_1

 

Rødt og hvitt. Sprek og flott fargekombinasjon. Med blått i halsen. I all iver strikket og strikket jeg. Glad for å begynne på noe igjen, glad for den lille tiden jeg kan sitte med håndarbeid på dagtid mens snuppa boltrer seg i lek… OI!!! Ermene! Joda, jeg har strikket forbi! Jeg skulle jo stoppe etter første mønsterpart – 12(!!!!) rader lenger ned. Jaja. Bare å rekke opp. Dermed var jeg klar for å starte på ermene. Moro når ting får litt fortgang. Bare noen dager på denne bolen. Kjempekjekt!

 

IMG_0315_1

 

Tilslutt noen bilder av en gammel lue jeg fant igjen hos mamma og pappa. Denne strikket jeg til yndlingsdukken mens jeg ennå gikk på barneskolen.

 

IMG_0317_1

 

Selvkomponert allerede da. *smil*

Del

Kommentarer  

0 #1 Ida 26-06-2011 16:12
Strikket du den på barneskolen?! Det er jo sinnsykt! Flink jente!
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode