Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Det våres!

Nå våres det ute!!! Dagen startet grå og regntung, og sol var det siste jeg trodde skulle prege dagen. Under byturen med ei venninne, skiftet altså været helt fullstendig. Gledelig. Ikke minst at jeg hadde lyst å "hjelpe våren litt" igjen ved å rote i snøen... Det fikk jeg klar beskjed om fra min mann om å la være siden det snødde dagen etter sist jeg gjorde det. "Ikke provoser vinteren!". Må si det kribler likevel.... ;)

 

Konstraster... snøskuffel og utegrill.

 

Måtte ta et bilde av kontrastene utenfor ytterdøren. Solen varmer godt, grillen står klar (siden 1.april da grillsesongen startet her i huset) og sørlandsskoffelen på bar bakke... Gleder meg til å begynne med slutten på uteplatten. Her skal det legges brostein! Det må bare tine først. :D

 

Mye nytt å se på i byen i dag. Lenge siden sist, og mange butikker som har forandret seg... kanskje noe med finanskrisen. Men turen resulterte så klart i noe garn... og ikke buksa jeg var ute etter. ;)

 

Sublime og Inca garn

 

Heklekroken hadde Sublime oppskriftshefte som jeg har siklet litt på. Måtte jo kjøpe noe garn samtidig. Jeg skal nok finne på noe med det. Inca garndet i duse grønntoner fant jeg på Snarby strikkestudio. Det skal bli et sett med kimono og bukse hvis jeg ikke ombestemmer meg før den tid. Likte fargene veldig godt.

 

 

2009.04.24

 

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode