Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Nydelig maidag

I dag var vel første gløtt av sommer her nord. Med nærmere 14 grader på måleren og strålende sol - INGEN vind, kunne man godt si at de med shorts og t-shorte i dag ikke var helt på jordet. Selv vil jeg si det var litt tidlig. Særlig når snøen ennå ligger i skråningene. Jeg har i midlertid vært ute å hjulpet frem våren nok en gang.... kanskje derfor disen plutselig kom overraskende på oss nå på sene ettermiddagen. Likevel, det er deilig å kunne måke snø i t-shorta. Sola gløtter ennå litt igjennom. Og kanskje rekker jeg henge ut en klesvask før det er over for i dag.

 

Krokkusen i kjøkkenbeddet

 

Krokkusen har forresten klart seg, og står så fin i blomst under kjøkkenvinduet. Hvert år hilser den våren fra samme plass. Det spretter litt eller i beddene, men ennå litt tidlig å se hva det er. Vi derimot, gleder oss over snøen som trekker seg bort fra uteplassen. Snart kan vi ut å jobbe litt. Å måke snøen bort er bare oppvarming...

 

Mai-kåpe 

 

Men mens jeg venter på utearbeid, har jeg laget meg et nytt strikkeprosjekt. Det blir ei mai-kåpe størrelse 1-år. Får nærmest 17-maistemning av den fine rødfargen. Mulig den blir tovet litt i maskinen når den er ferdig. Vanligvis er jeg ikke så glad i de sterke fargene, men denne ble veldig fin til kåpa. Jeg tok utgangspunkt i "Sunday brunch jacket" fra Sublime. Må si meg veldig spent på resultatet.

 

2009-05-02

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode