Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Hurra for 17.mai!

IMG_5298_1

 

I år kom 17.mai til Tromsø på en fantastisk strålende solskinnsdag! Vi tror det var rundt 15 grader på værstasjonen her hjemme. Knut Ole og jeg var derimot i år som i fjor ikke i byen, (i fjor pga snøen som lavet ned). Det var bare så mye koseligere å sitte hjemme med kaker og godt selskap. Vi var oppe hos foreldrene mine og ei venninne, Jenny, kom også på besøk. Vi satt ute i flere timer og solte oss på solplassen, spise kake og koset oss. Nydelig og varmt!

 

IMG_5302_1

 

Børge kom også over til den "tradisjonsrike" middagen... kjøttkarbonader på brødskiva. Knut Ole sto for dandering av maten. Det ble så pent og flott! :) Etter den middagen hadde det iallfall ikke vært mulig å dra på seg bunaden. Den hadde jeg bare latt henge i skapet, men for gøy prøvde jeg den dagen før... gravide skal ikke ha bunad på! Det var iallfall et skrekkelig syn, og takk og lov for at den var litt liten i utgangspunktet ;)

 

Gledelig 17.mai alle sammen! Og ikke minst gratulerer med Melodi Grand Prix seieren til Alexander Rybak og Norge!!! HURRA!

 

2009-05-17

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode