Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Hverdagsskjørt til salgs

Disse skjørtene har det blitt noen av. Det er det samme skjørtet som et tidligere blogginnlegg, bare denne gangen uten seler. Kjempepraktisk over ullundertøyet! Min datter på fem elsker det. 2,5 åringen passer det også, men kan være en tanke langt ned på knærne her.

 

IMG_6798_1

Da det ser ut til at jeg har to ekstra skjørt, selges de nå før jul. Kontakt meg via mail eller på facebooksiden (stoler ikke helt på kommentarfeltet da vi har hatt store problemer med det). All bestilling må skje på mail. Ønsker du å få et strikket i annen farge, størrelse eller med annen pyntekant nede, tar jeg imot bestillinger utpå nyåret.

 

Garntype: Gjestal Baby ull, 100% merinoull.
Farge: Lys grå med litt fargespill.
Størrelse: ca 3-5 år.
Mål: Vidde ca 54 cm (litt tøyelig) og lengde 36 cm.

Annet: Justerbart strikk i livet. Ett av skjørtene har “flettekant” nederst, det andre har vanlig rett kant.

Pris: 350 kr. (Befinner seg i Tromsdalen, Tromsø.)

 

IMG_6796_1

Skjørt med rett kant (Beklager at det vises en brettekant på skjørtet. De er dampet, men har ligget lagret.)

 

IMG_6795_1

Skjørt med flettekant.

 

IMG_6792_1

Med antrekk. Kjempesøte og enkle skjørt som går til det meste. Mine små har ullundertøy fra topp til tå i barnehagen (hjemme og for den saks skyld), og da er det ikke alltid like aktuelt å dra på en bomullsbukse/tights/dongeri og en genser over. Med ullundertøy og et skjørt over så blir det ikke så “nakent” og bare “undertøyaktig”. Og når det er klart for påkledning og utetid er det bare vips av med skjørtet og på med strikkaulla og dressen.

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode