Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Litt feriesyssel...

Det ble litt strikking i ferien også. Spesielt når man finner rimelig garn i Sparkjøpbutikken i Kristiansand. Det ble tre, nesten fire poser med garn. Der fant jeg også garn til noen bestillinger som jeg gleder meg til å starte på når jeg kommer hjem. Men her er en liten oversikt over noe av sommerens produkter:

 

IMG_5549 IMG_5435

IMG_5550 IMG_5446

 

Kjøredress med hette. Knappene er ikke kommet i, og hettene er ikke helt ferdige. Den grå gikk jeg tom for garn på. Kjipt når det bare var toppen av hetta som sto igjen. Jeg måtte ringe mamma om å kjøpe inn mer mens partiet ennå var tilgjegelig. Den brune er strikket litt større enn den grå og tanken er å tove den litt i maskinen når vi kommer hjem. 

 

IMG_5543 IMG_5542

 

Kimono med bukse. Begge er strikket i Mor Aase babyull, ca str 3 mnd. Kimonoen er en "top-down" strikk, fra en opprinnelig v-genser, men det ble en liten vri på den oppskrften... Må si den ble rekket opp mange ganger før jeg fikk det til. Jeg startet på den på tur ned gjennom Sverige. Nå mangler jeg bare knytebånd og noen strikkede blomster før plagget er ferdig.

 

IMG_5541 img_5540

 

"Little sisters dress" (bare i tunikalengde) og slengbukse ala 70-tallet. Settet er strikket i Gjestal Baby Bomull fra Sparkjøp, str 3-6 mnd. Mulig jeg skulle strikket tunikaen i litt bredere versjon. Så det i etterkant. Ikke like lett å se sammenhengen på settet når man atpåtil har annet garn enn i selve oppskriften. Svigermor hadde mange gamle flotte oppskrifter i skuffene. Slengbuksen er fra et gammelt Mamsell oppskriftshefte fra tidlig 80-tallet. Ekstase når jeg finner slike. :) Jeg valgte derimot å endre den litt... Nesten som Ingrid Espelid, bare at jeg virkelig har "juksa lite"...

 

Strikker nå på en liten kjole med smock fra Sandnes garn. Abstinenser når jeg ikke har noe tøve med...

 

2009-07-12

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode