Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Hagen tar form

IMG_5624_1Nydelig dag i dag med varme og sol. Litt varm fønvind tilogmed. Ikke rart vi var oppe i 23 grader! Bare kjekt når man kan gå ute igjen i t-shorta selv etter at jeg trodde sommeren desverre var forbi... Det overraskes stadig her i nord :)

 

Ute har vi nå fått muren på plass. Pappa har lagt de siste mursteinene på forlengelsen av den gamle muren. Petter Smarten har derimot ikke brukt sement, men bygningsskum for å lure kulda... "Sement på boks" - sitat pappa. Han vil slippe å reparere muren etter at vinteren har herjet noen år og sementen sprekker. Bygningsskummet beveger seg med tela. Morrokar.

 

Det ble riktig så fint. Vi høyner muren for å planere ut plenen over. Etter utgravingen til plattingen utenfor døren, ble det litt jord til overs. Dermed slo jeg et slag for å lage bedre bruk av den stakkars plenbakken på nordsia. Kanskje tilogmed gresset blir enklere å klippe etter den operasjonen...

 

Jeg har troen på at dette kommer til å bli riktig så fint når vi er ferdige. Mamma får også sitt eget blomsterbedd helt i kanten av skråningen som kommer inntil muren. Da var egentlig hun svært så fornøyd. Blomsterbedd får hun aldri nok av. Det skal være sikkert. Jordhaugen har av den grunn minket litt og litt ettersom jord bare forsvant i små mengder over i ulike blomsterbedd på hustomta og hytta... Men etter at hun skjønte planene og fikk et blomsterbedd nederst har jorda fått ligge i fred. ;)

  

IMG_5619_1 IMG_5621_1

 

2009-08-22

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode