Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Baderommet er ferdig

 

IMG_5739_1Nå er badet helt ferdig. Stellebordtoppen og hyllene ved vasken ble kjempefine etter 4 strøk med maling. Malingen tok sin tid da det var laaaaang tørketid, og jo flere strøk jo lengere tørketid mellom strøkene.

 

Hyllene ble målt opp og tilpasset en litt "levende" vegg og er nå ferdig satt opp på veggen ved hjelp av Elfas hyllesystemer. Utrolig kjekke løsninger! Dette gjør at hyllene kan justeres lett som det bare er. Det jeg liker best er at det nå ser ut som de hører til servanten. Så vi fikk tilslutt ønsket effekt.

 

Sprinkelsenga fikk samme malingsbehandlingen. Bare to strøk her derimot... Å male sprinklene var virkelig noe herk! Det fikk derfor holde med to strøk, og det gjør det også. Takk og lov!

 

I dag la jeg inn bleier og utstyr i stelleskapet, og kom til å tenke på den nye verdensborgeren. Det kommer til å bli veldig rart. Vi har bare vært to så lenge. "Plutselig" kommer det et nytt familiemedlem som skal snu opp ned på hverdagen. 5 uker, ikke lenge igjen å kose seg som bare to. Panikken har ikke tatt meg ennå i forhold til ting som må gjøres. Senga ble skrudd opp i dag - iogmed denne søndagen gikk så stille med lite å gjøre - så er vi ferdig med det. Å re senga blir jeg iallfall ikke gjøre ennå! Eller så får det bli en "pappa-jobb" om jeg ikke rekker det før tiden kommer...

 

Slik ser altså badet vårt ut for øyeblikket. Vi er begge veldig fornøyde med resultatet. Og når stellebenken kan tas vekk, kommer hele servanten med vegghyllene mer til sin rett.

 

IMG_5741_1

 

2009-09-06

Del

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode