Logg inn
IMG_4723.JPGIMG_5119.JPGIMG_6228.JPG

Hasteprodukt - bilstolpledd

Iogmed kulda er i anmarsj, kjøpte vi inn et lite skinn for å ha i bilstolen. Da vi kom hjem  så vi at det ikke passet helt i stolen vår, da hodestøtten ble så smal med skinnet nedi. Skinnet skal iallfall passe til vogna. Så nå har vi vognskinnet til overs, men skal alltids finne bruk for det også ;)

 

Iallfall, det ble dermed et lite hasteprosjekt... Jeg satte i gang strikkemaskinen på automatikk for å få mønster på verket. Den står og går på tredje dagen nå. Spesielt siden jeg gikk tom for garn i går kveld. Jeg regner med å bli ferdig i dag fordi jeg suste over til Rema og fikset flere nøster - skal nå ha mer enn nok! Ikke raskeste saken når den skal strikke selv... Nesten som man kan strikke like fort på egen hånd, bare man utelukker alle pausene man trenger. Så ja, det går nok fortere likevel på maskinen. Det går også med noen nøster med rillestrikking...

 

IMG_5844_1 IMG_5849_1

 

Slik ser prosjektet ut akkurat nå. Jeg har regnet og målt så den bør virkelig klaffe på første forsøket. En ting er sikkert, og det er at det blir ingen opprekking om noe skulle skje... BASTA! Nye bilder legges ut når saken er ferdig. For å spare tid bestemte jeg meg for å ta opp og lage hullene for selene etterpå. De to første ble litt vel mye pjesk, så nå har det bare vært strikking non-stop. Gleder meg til å se resultatet! Tvi tvi på at jeg rekker det før ungen kommer!

 

2009-10-05

Del

Kommentarer  

0 #2 Marianne Dahle Petersen 02-11-2009 16:08
Hei Karen

Jeg strikker på bestilling ja. Akkurat nå må det bli med litt forbehold da jeg nettopp har født en datter for to uker siden. :-) Så tiden går fort mellom mat og stelling. ;-) Men får jeg litt tid på meg, så skal jeg klare få fikset et til deg.

Kjøreposen som du beskriver er et pledd som legges i stolen og brettes over barnet. Vi er veldig fornøyd med det (har rukket å bruke det litt allerede). Ikke minst fordi det kan åpnes litt opp når man er i butikkene, eller det blir varmt i bilen. Bilder av produktet ser du øverst i bloggen, eller via denne linken her: http://www.humble.no/bloggen-min/87-blogg-bilstolpleddet-er-ferdig

Det blå hentesettet er klart til å sendes omgående om du var interessert i det. Har også votter og lester til settet for 100 kr. Jeg bruker et gammelrosa sett til min lille jente. Send meg en mail, så snakker vi om saken:

- Marianne
Siter
0 #1 Karen Øvrebø Paulsen 01-11-2009 18:54
Hei hei...
Strikker du på bestilling? I så fall har eg veldig lyst å se denne kjøreposen du strikker , om eg kanskje eg og kunne bestelit denne?? Såg det fantstiske hentesette i blått du har strikka.. Har og veldig lyst på det.... Skal tenke på den også..... :-)))
Gleder meg å se bildet i ferdig resultat
Takk
Mvh Karen
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode